TÖRTÉNETÜNK

Még 2005-ben kezdődött… már évek óta ismertük egymást, a szokásos általános bemutatkozásig jutottunk. Azt már örök homály fedi, hogy miért is ültünk le először beszélgetni, de onnantól abba se tudtuk hagyni.

Biztosan Te is jártál már úgy, hogy egy találkozás alkalmával rádöbbentél, bár más utat jártatok be, más tapasztalatokat szereztetek, mégis hasonlóan látjátok a világot. Mivel mindketten az emberek pszichéjét csiszolgatjuk, segítvén őket az önismeret útján, szinte természetes, hogy egyre többször azt vettük észre, a világ történéseire rezonálva már megint arról beszélgetünk, hogy milyen ma a nők helyzete, mi jellemzi a kapcsolataikat és értékválasztásukat, hogyan birkóznak megváltozott szerepeikkel.

Felfedeztük, hogy ugyanazt gondoljuk a női létről. Egyetértettünk abban, hogy a legfontosabb minden nő számára saját személyiségének megismerése. Felismertük, hogy a női létből adódó küldetés egyszerre jelent feladatot és lehetőséget. Megegyeztük abban is, a mai nő sem nélkülözheti az ősi tudást.

Innen már egyenes út vezetett, hogy az archaikus gyökereket segítségül hívva, megfogalmazzuk a napjainkban is érvényes üzenetet és útjára indítsuk a NŐI KINCSEK MESETRÉNINGET.

Sok éve fantasztikus élmény átélni, amikor egy NŐ felismeri, hogy mi rejlik önmagában.